20 år senare: fortfarande fulla av passion och entusiasm

Uppskattad lästid: 1 minut (För lång? Maila mig den här artikeln)
29, januari 2019

År 1999 grundade Jacco Bouw ett litet e-postföretag i Barneveld, Nederländerna. Nu, 20 år senare, är Webpower en global organisation med kontor i flera europeiska länder och i Kina finns vi representerade i 6 städer. Precis som för 20 år sedan arbetar vi med stor passion och entusiasm!

Idag arbetar vi med såväl stora som små organisationer, oavsett storlek på projekt tar vi oss alltid an nya utmaningar med samma glöd. Marketing Automation är för alla! Med enkla eller mer avancerade medel kan MA medföra förbättringar för varje organisations marknadsföring. Kontakta oss gärna med ditt specifika fall.

Vi fortsätter att utvecklas och förbättras, samt arbetar ständigt för att göra Marketing Automation lättillgängligt. Nu senast via vår nya funktion Flow Buildern, som ingår i standardlicensen för alla våra kunder, stora som små.

Vi på Webpower vill passa på att tacka alla anställda samt alla de inspirerande kunder vi har förmån att arbeta tillsammans med. Nu ser vi fram emot spännande utmaningar under 2019 och 20 år till av passion, glädje och effektiv Marketing Automation!

webpower 20 år

Kategorier

Nyheter

Dela den här artikeln