Webpower går ihop med Tripolis

(För lång? Maila mig den här artikeln)
11, februari 2021

Webpower, den internationella email marketing specialisten har blivit en del av den nya Tripolis organisationen. Genom att slå ihop teamen skapas en stor kunskapsbank. Med ett större team kan vi erbjuda ännu bättre service för dina email marketing och marketingautomation lösningar.

 

Webpower går ihop med Tripolis

 

Förbättra existerande och utveckla nya lösningar – tillsammans

Tripolis erbjuder ett brett sortiment av email och marketingautomation lösningar. Då företagen har sina egna specialiteter kommer dessa att utvecklas vidare. Inom kort kommer Tripolis att erbjuda nya produkter, och uppgraderingar av nuvarande lösningar till sina kunder.

Pascal Kurvers: “Med de senaste mjukvarulösningarna startar vi ett nytt kapitel i Tripolis historia. Genom att erbjuda våra egna SaaS plattformar kan våra kunder ta sin marknadsföring till nästa nivå precis när de vill”.

Om Tripolis

Tripolis är en holländsk email marketing och marketingautomation specialist. Organisationen är en sammanslagning av Add to Favorites, Measuremail, Tripolis solutions och Webpower. Med mer än 500 kunder över hela världen har Tripolis en stark internationell position. Tripolis erbjuder högkvalitativa och flexibla tekniska lösningar för organisationer i det högre segmentet av marknaden. Bolaget drivs på daglig basis av Pascal Kurvers, CEO (tidigare managing Director på Webpower) och Bart Vossen, COO (tidigare Managing Director på Measuremail). Över 50 anställda jobbar på 5 kontor i Barcelona, Rotterdam, Stockholm, Utrecht och Zoetermeer.

Kategorier

Nyheter

Dela den här artikeln