Skicka relevanta nyhetsbrev, kampanjer och transaktionsmeddelanden med Webpowers programvara för e-postmarknadsföring.

Produktbeskrivning nedladdning

Programvara för e-postmarknadsföring

automated email

Intelligenta nyhetsbrev och kampanjer

Skapa dina egna kampanjer och skicka relevant innehåll till dina mottagare. Håll dina kontakter uppdaterade med Webpowers programvara för e-postmarknadsföring. Informera dem om nya produkter, specialerbjudanden eller annan viktig information.

Leverera ett perfekt uppföljningsmejl

Vill du göra passiva mottagare aktiva, uppmuntra ambassadörer eller följa upp på klickade länkar? Eller vill du helt enkelt välkomna nya kunder med en välkomstkampanj? Automatisera ett perfekt uppföljningsmejl för att boosta öppningsfrekvenser och konvertering.

Användarvänlighet och lokal support

Vår dra-&-släpp-redigerare är en av de enklaste att använda. Den ger dig dessutom all frihet du behöver. Dessutom har våra mejl en tilltalande design. Och om du nu mot förmodan skulle behöva assistans ställer våra lokala supportteam gärna upp och hjälper dig att använda vår programvara så effektivt som möjligt.

Nöjda Webpower kunder

E-postmarknadsföring är fortfarande ett av de billigaste sätten att kommunicera direkt med kundämnen och kunder.

Funktioner i vår programvara för e-postmarknadsföring

Designa e-post utan kunskap i HTML

 

Dra, släpp och redigera bilder och text för att skapa ett perfekt mejl – alla inom din verksamhet kommer att kunna göra det. Vill du dela ditt webbinnehåll i mejlen? Lägg till det snabbt och enkelt med ett RSS-flöde. Du behöver inte längre kopiera och klistra in bilder, text, länkar och utmärkelser, vilket sparar tid. Använd mallar som passar ditt företags identitet och byt till ett av dina andra varumärkesidentiteter med ett enda klick.

Relevans för individen i ett mejl

 

Slipp mödan att skapa flera e-postmeddelanden med liknande innehåll anpassade till olika målgrupper. Förbättra relevansen och spara tid genom att skicka ett mejl med dynamiskt innehåll som motsvarar varje individuell mottagares intressen. Visa ett annat eller mindre innehåll på smarttelefoner och surfplattor än på bärbara och stationära datorer. Skicka relevant innehåll till alla prenumeranter med bara ett enda mejl.

Integrera din kontaktdata

 

Webpower är gjord för att vara kompatibel med andra plattformar. Programvaran är öppen och kan ansluta till just det verktyg eller den databas du vill. Vi erbjuder också sömlös integration med Zapier, ett integreringsverktyg som kopplar samman över 750 webbapplikationer.

Lär känna dina kundämnen och kunder. Skapa och förfina segment utifrån olika kriterier som ålder, kön, intressen, onlinebeteende, enhet eller operativsystem samt e-postaktivitet. Allt detta med ditt slutmål i sikte: att engagera dina kontakter och konvertera dem.

Öka din konvertering med hjälp av split-tester med olika varianter

 

Sluta gissa, börja testa. Kör så kallade split tester genom att skapa två eller flera meddelanden (med antingen olika innehåll, olika ämnesrader eller ett annat tidsschema). Skicka dem till en liten, slumpmässigt utvald procentandel ur din databas. Skicka sedan vinnarmejlet till resten av din lista. Resultaten av split tester kan vara häpnadsväckande. Förbättringar på 10–30 % är snarare regel än undantag. Det är dessutom ett smidigt sätt att få stopp på långrandiga diskussioner om formuleringar i ett meddelande. Du har ju testat det!

Analysera resultaten och finjustera kampanjerna för ännu bättre resultat

 

Analysera vilka värden dina e-postkampanjer ger. Använd Webpower för att mäta resultat, se vad som fungerade bäst och förbättra din avkastning. Se vem som besöker en viss landningssida, och hur ofta de gör det. Studera dina kunders och kundämnens onlinebeteenden genom att analysera din konverteringsfrekvens vid e-post.

Programvara för e-postmarknadsföring

I dagens snabba värld behöver du nya och mer spännande sätt att använda e-post för att nå dina kunder. E-postmarknadsföring ska vara personlig, relevant och ske i rätt tid för varje individuell kontakt. Du vet vad du vill uppnå med din e-postmarknadsföring och Webpowers programvara är här för att ge dig just det: Koppla samman din data, bygga upp din databas samt skicka relevanta nyhetsbrev, kampanjer och transaktionsmeddelanden (som spårningskoder).

Skapa ditt mejl på några minuter

Skapa ditt nyhetsbrev på några få minuter och skicka det till de förinställda målgrupperna. Definiera innehåll för specifika målgrupper och använd dynamiska A/B-tester för att öka aktiviteten. Om du vill använda dynamiskt innehåll, testa våra beprövade metoder för att infoga externt innehåll som rekommendationer, recensioner eller de senaste nyhetsartiklarna. Låt Webpower lägga till det lilla extra för exceptionell leveransbarhet och placering i inkorgen.

Datacenter i Europa

Vi tar integritet och våra kunders datasäkerhet på största allvar. Webpower uppfyller internationella standarder för kvalitetsstyrning och informationssäkerhet och vi är ISO 9001:2015- och ISO 27001:2013-certifierade. Våra europeiska kunders data lagras i Nederländerna och våra kinesiska kunders data lagras i Kina. Varje kontinent förtjänar sin egen trygga sfär och därför tar vi alltid hand om dig.

Nyfiken? boka en gratis demo 

Detaljerad lista över egenskaper

  • Personifierad och responsiv vy i vårt redigeringsverktyg
  • Integrerad video i e-post.
  • Skapa och förfina segment baserat på olika kriterier.
  • Det är enkelt att skapa innehåll med hjälp av RSS.
  • Förhandsvisning av e-postklienter, inklusive e-postappar.
  • Använd tester med multipla varianter (A/B) för dina mejl för att optimera öppningar och klick.
  • Prioriterade mejl för tidskänsliga meddelanden, som transaktionsmeddelanden eller systemnotiser.
  • Hantera flerspråkiga kampanjer.
  • Leveransbarhet & hantering av renommé.

Om du nu mot förmodan skulle behöva assistans ställer våra lokala supportteam gärna upp och hjälper dig att använda vår programvara så effektivt som möjligt.

Läs mer om våra tjänster

AON

Webpowers landningssidor är specifikt designade för att uppnå konverteringar. Perfekt! De flexibla tillvalen säkerställer att vi får ut max av verktyget

Dirk van den Broek - Campaign manager AON

Produktbeskrivning: Webpower - Marketing gets Personal

Vår produktbeskrivning innehåller detaljerad beskrivning av olika typer av funktionalitet vi erbjuder och hur du kan nyttja dessa på bästa sätt.