Skapa kraftfulla kundresor som leder till konvertering med Webpowers programvara för e-postmarknadsföring.

Skapa med enkelhet interaktiva och personaliserade e-postutskick

I Webpower kan du men enkelhet sätta upp personligt anpassade e-postkampanjer. Med hjälp av vårt drag & drop redigeringsverktyg kan du snabbt och enkelt skapa moderna, interaktiva och personaliserade e-postutskick anpassade efter ditt företags grafiska profil.

Flow builder

Marketing Automation: öka dina resultat med hjälp av vår Flow Builder

Du kan nå fantastiska resultat i din e-postmarknadsföring med hjälp av automatisering. Genom Marketing Automation kan du kommunicera med relevant innehåll i exakt rätt tid. Sätt enkelt upp regler för uppföljning på olika typer av beteenden eller faser i kundens beslutsprocess.

Med hjälp av vår Flow Builder kan du på ett enkelt och överskådligt sätt skapa dina olika kundresor.

Jag vill testa gratis

Varför välja Webpower?

  • Enkelt att skapa moderna e-postutskick med hjälp av vårt drag & drop redigeringsläge
  • Vår Flow Builder, som gör Marketing Automation enkelt och tillgängligt för alla
  • Gratis kunskapsutbyte och support
  • Arbetar med organisationer som ligger i framkant gällande Marketing Automation
  • Global aktör med lokal närvaro
  • En programvara att växa i, skalbara lösningar för stora och små företag

Personligt anpassat

Ett on-size-fits-all synsätt passar inte för e-postmarknadsföring. Med Webpower kan du enkelt skapa dina olika segment och göra olika delar av ett och samma e-postutskick synliga baserat på vem mottagaren är. Ett och samma e-post kan därför resultera i en enorm variation av tänkbara utfall.

Personligt e-post
Statistik

Mätbarhet är kunskap

Börja optimera innan du skickar iväg dina e-post. Innan du ska skicka ditt e-post gör Webpower spam- och inkorgsplaceringstest, så att du får reda på vilka delar av ditt utskick du kan behöva förbättra för att öka ditt resultat. När du sedan skickat kan du enkelt bevaka statistiken och få insikter om vad som funkat och inte.

Se hur många som öppnar, klickar, konverterar och mycket mer. Skapa med enkelhet rapportering som kan skickas ut till olika personer med visst intervall efter ett utskick. Ta del av massvis av värdefull information om mottagarnas beteenden som kan hjälpa dig i framtida kampanjer.

Jag vill testa gratis

Data är framtiden.
Arbeta med profilberikning och kommunicera med ännu högre relevans

Datadriven marknadsföring är framtiden. Webpowers plattform erbjuder massvis av flexibilitet. Integrera datakällor som ditt CRM eller bokningssystem med ditt e-postmarknadsföringsverktyg och skapa 360 graders kundprofiler. Arbeta med leadsgenerering genom att automatiskt lägga till potentiella kunder till ditt Marketing Automation system.

Data connections

Jag vill testa Webpower gratis!Nyfiken?

Testa vår programvara gratis för att få en ide kring hur det fungerar och hur du kan automatisera dina kampanjer och höja din konvertering.

Skicka dina e-post snabbt och säkert

Vi levererar 99,3% av e-postutskicken vi skickar. Det är en av de högsta leveransprocenten i vår bransch! Vårt dedikerade expert-team säkerställer de bästa förutsättningarna för ett gott rykte för din avsändardomän. Detta så att dina e-postutskick kan levereras till mottagarna på bästa möjliga sätt.

Webpower är också en av de första inom branschen som implementerat sekretesscertifikatet och (GDPR-bevis) säkerhetssystemet med DDMAs guldetiketten.

signed sealed delivered
Maximera resultat

Få ut som mest av Webpowers plattform

Vår supportavdelning har expertis och hjälper gärna till vid användningen av programvaran. Våra produktkonsulter är glada att inspireras tillsammans med dig och ta nästa steg i din Marketing Automation resa.

Vi strävar efter entusiastiska kunder som vill ha ut det mesta av vår plattform. Därför startar vi alltid ett samarbete med en strategisk session. Vi tillhandahåller också utbildningar, organiserar årligen en kunddag och ger dig månadsvis uppdateringar via e-post om de senaste möjligheterna i vår programvara.

Jag vill testa gratis

Dra nytta av vår erfarenhet

Vi ser oss inte som en produkt för massutskick av e-post, istället erbjuder vi en plattform avsedd för smart e-postmarknadsföring och Marketing Automation. Användningsbehov kan anpassas enligt dina önskemål och vi utvecklas gärna tillsammans med våra kunder.

Webpower har rötterna i Nederländerna, i år med 20 års erfarenhet inom e-postmarknadsföring och kontor över hela Europa. Vi skickar stora volymer och har ett gott rykte som dina e-postutskick kommer kunna dra nytta av.

Med högre volymer tar vi ut lägre användningskostnader. Du kan också välja periodiska fasta avgifter, så att du vet i förväg vilka kostnader du kan förvänta dig.

webpower kunder

Jag vill testa Webpower gratis

Testa vår programvara gratis för att få en ide kring hur det fungerar och hur du kan automatisera dina kampanjer och höja din konvertering

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.