Skapa kommunikationsflöden baserat på dina kunders beteenden med hjälp av Webpowers programvara för Marketing Automation.

Testa Gratis

 

Programvara för Marketing Automation

flow

Optimera din effektivitet

När du väl har skapat och ställt in den, skickar den automatiserade marknadsföringsfunktionen ut meddelanden under din kampanj utan risker kopplade till den mänskliga faktorn. Marknadsföringen sker enligt ett förinställt schema, i linje med varje steg på kundens resa. Som en extra bonus är den tidsbesparande!

Högre konvertering med relevant innehåll

Forskning har visat att man kan öka kunders genomsnittliga konsumtion med upp till 50 % om du tilltalar dem korrekt. Vår programvara hjälper dig att göra dina meddelanden personliga och du kan skicka dem via det medium dina mottagare föredrar.

Automatisera kundcykeln

Med Webpowers drip marketing-kampanjer kan du skicka information som intresserar varje individuell prenumerant, precis när de behöver eller vill ha den som mest. Använd Webpower för att skräddarsy meddelanden till specifika målgrupper, samtidigt som alla läsare lockas till slutmålet: att köpa det du erbjuder.

Nöjda Webpower kunder

Om du nu mot förmodan skulle behöva assistans ställer våra lokala supportteam gärna upp och hjälper dig att använda vår programvara så effektivt som möjligt.

Egenskaper för vår programvara för Marketing Automation

api connection

Integrera din kontaktdata

Webpower är gjord för att vara kompatibel med andra plattformar. Programvaran är öppen och kan ansluta till just det verktyg eller den databas du vill. Vi erbjuder också sömlös integration med Zapier, ett integreringsverktyg som kopplar samman över 750 webbapplikationer.

Lär känna dina befintliga och potentiella kunder. Skapa och förfina segment utifrån olika kriterier som ålder, kön, intressen, onlinebeteende, enhet eller operativsystem samt e-postaktivitet. Allt detta med ditt slutmål i sikte: att engagera dina kontakter och konvertera dem.

Drip marketing

Med Webpowers drip marketing-kampanjer kan du skicka information som intresserar varje individuell prenumerant, precis när de behöver eller vill ha den som mest. Som en extra bonus sparar du tid! Befintliga och potentiella kunder är på olika stadier när det gäller intresse för din produkt vid en given tidpunkt. Använd Webpower för att skräddarsy mejl till specifika målgrupper, samtidigt som alla läsare lockas till slutmålet: att köpa det du erbjuder.

automated email
funnel

Lead Nurturing

Med Webpower kan du automatisera processen för att vårda dina leads. När du väl kommit igång skickar Webpower ut mejl enligt ett schema som passar dina behov. När nya leads kommer in påbörjar de sin resa med ditt varumärke från ruta ett. Vår programvara för Marketing Automation hjälper dig också att avgöra vem som är intresserad, vad som fångade deras intresse och hur nära de är att konvertera. Genom att dela ut ett visst antal poäng för varje steg kan du identifiera vilka leads som är redo att gå till nästa steg.

Kundkorgspåminnelse

Påminn personer om deras bortglömda kundkorgar, eller erbjud dem rabatt för att öka konverteringen.

screen small

Eventmarknadsföring

Styr kommunikationsflödet inför ditt evenemang. Bjud in gäster, skicka påminnelser och bekräftelser, samla in data lätt som en plätt.

 • Skicka biljetter till gäster så snart de har gjort en reservation.
 • Lägg till qr-koder för offline-banners så att personer kan skanna dem och gå vidare till registreringssidan för evenemang.
 • Dela en intervju med en av huvudtalarna veckan innan för att fånga folkets intresse!
 • Använd Webpower för att skicka ett SMS med en påminnelse två timmar innan evenemanget, med information om platsens adress och starttid.
 • Lägg till en qr-kod på varje biljett för att göra det möjligt för gäster att skanna sina smarttelefoner när de anländer till entrén.
 • Med Webpower kommer du aldrig att glömma utskicket av sådana påminnelser!

Programvara för Marketing Automation

Hur håller du kontakten med befintliga och potentiella kunder? Med programvara för Marketing Automation kan du öka takten på personlig kommunikation och på så sätt minska ansträngningar från din sida. Automatisera återkommande kommunikation, optimera din effektivitet och öka konverteringen.

Personlig marknadsföringskommunikation

Personanpassa ditt kommunikationsflöde med hjälp av livscykelkampanjer, kommunikation som vårdar dina leads samt poängsystem. Påminn personer om deras bortglömda kundkorgar eller erbjud dem rabatt för att öka konverteringen. Hantera all kommunikation före och efter evenemang. Öka deltagandet genom att använda påminnelser och uppföljning för de som missat inbjudan.

Datacenter i Europa

Vi tar integritet och våra kunders datasäkerhet på största allvar. Webpower uppfyller internationella standarder för kvalitetsstyrning och informationssäkerhet och vi är ISO 9001:2015- och ISO 27001:2013-certifierade. Våra europeiska kunders data lagras i Nederländerna och våra kinesiska kunders data lagras i Kina. Varje kontinent förtjänar sin egen trygga sfär!

Testa Gratis 

Detaljerad lista över egenskaper

 • Aktiva kampanjer inom flera kanaler.
 • Mycket användarvänlig dra-&-släpp-redigerare.
 • Personanpassning och flexibel vy i vårt redigeringsverktyg.
 • Skapa och förfina segment baserat på olika kriterier.  
 • Förhandsvisning av e-postklienter, inklusive e-postappar.
 • Använd tester med multipla varianter (A/B) för dina mejl för att optimera öppningar och klick.
 • Prioriterade mejl för tidskänsliga meddelanden, som transaktionsmeddelanden eller systemnotiser.
 • Enkelt att skapa innehåll med hjälp av RSS.
 • Använd qr-koder, streckkoder och kuponger
 • Använd flödet för att godkänna utskick.
 • Rapporter & analyser.
 • Hantera flerspråkiga kampanjer.
 • Leveransbarhet & hantering av renommé.
 • Flexibel integrering med hjälp av vår REST-API och smidiga integration med Zapier.
AON

Webpowers landningssidor är specifikt designade för att uppnå konverteringar. Perfekt! De flexibla tillvalen säkerställer att vi får ut max av verktyget

Dirk van den Broek - Campaign manager AON