Vår programvara förmedlar rätt budskap till rätt person, precis när det behövs – resultatet blir relevant och uppskattad kommunikation

Testa Gratis

E-postmarknadsföring

Programvara segment

Intelligenta nyhetsbrev och kampanjer

Skapa dina egna kampanjer och skicka relevant innehåll till dina mottagare. Håll dina kontakter uppdaterade med Webpowers programvara för e-postmarknadsföring. Informera dem om nya produkter, specialerbjudanden eller annan viktig information.

Leverera ett perfekt uppföljningsmejl

Vill du göra passiva mottagare aktiva, uppmuntra ambassadörer eller följa upp på klickade länkar? Eller vill du helt enkelt välkomna nya kunder med en välkomstkampanj? Automatisera ett perfekt uppföljningsmejl för att boosta öppningsfrekvenser och konvertering.

Användarvänlighet och lokal support

Vår dra-&-släpp-redigerare är en av de enklaste att använda. Den ger dig dessutom all frihet du behöver. Dessutom har våra mejl en tilltalande design. Om du nu mot förmodan skulle behöva assistans ställer våra lokala supportteam gärna upp och hjälper dig att använda vår programvara så effektivt som möjligt.

Vi anstränger oss alltid lite extra för att hitta lösningar som passa just dina behov och vi hjälper gärna till för att du ska kunna använda vår programvara så effektivt som möjligt.

Marketing Automation

Optimera din effektivitet

När du väl har skapat och ställt in den, skickar den automatiserade marknadsföringsfunktionen ut meddelanden under din kampanj utan risker kopplade till den mänskliga faktorn. Marknadsföringen sker enligt ett förinställt schema, i linje med varje steg på kundens resa. Som en extra bonus är den tidsbesparande!

Högre konvertering med relevant innehåll

Forskning har visat att man kan öka kunders genomsnittliga konsumtion med upp till 50 % om du tilltalar dem korrekt. Med vår programvara hjälper vi dig att göra dina meddelanden personliga och skicka dem via det medium mottagarna föredrar.

Automatisera kundcykeln

Med Webpowers drip marketing-kampanjer kan du skicka information som intresserar varje individuell prenumerant, precis när de behöver eller vill ha den som mest. Använd Webpower för att skräddarsy meddelanden till specifika målgrupper, samtidigt som alla läsare lockas till slutmålet: att köpa det du erbjuder.

Programvara flöde
AON

Webpowers landningssidor är specifikt designade för att uppnå konverteringar. Perfekt! De flexibla tillvalen säkerställer att vi får ut max av verktyget

Dirk van den Broek - Campaign manager AON

Marknadsföring med SMS-meddelanden

Programvara SMS

SMS är perfekta för evenemang, kampanjer eller för spårning av försändelser

SMS fungerar bra som en påminnelse eller som ett sätt att skapa lite extra ”hype” runt ditt evenemang eller företag. Vi lägger till spårningsupplysningar i våra SMS så att du inte missar någon information om dina försändelser.

Direktrutter & snabb leverans

Vi skickar bara textmeddelanden genom direktrutter via huvudoperatörer i Europa, Asien och USA. Vi garanterar leveranstider på mindre än 6 sekunder. Vi förser dig med en infrastruktur med hög prestanda som kan hantera stora antal försändelser, både i bulk eller en och en.

SMS som särskiljande drag inom arbete med flera kanaler.

Kombinera SMS och e-postbaserad kommunikation på ett smidigt och okomplicerat sätt. Välj den kanal som passar var och en av dina mottagare bäst.

Nöjda Webpower-kunder