SMS-marknadsföring fungerar bra som en påminnelse eller som ett sätt att skapa lite extra ”buzz” runt ditt evenemang eller företag.

Testa Gratis

SMS-marknadsföring

sms marketing

SMS är perfekta för evenemang, kampanjer eller för spårning av försändelser

SMS fungerar bra som en påminnelse eller som ett sätt att skapa lite extra ”hype” runt ditt evenemang eller företag. Vi lägger till spårningsupplysningar i våra SMS så att du inte missar någon information om dina försändelser.

Direktrutter & snabb leverans

Vi skickar bara textmeddelanden genom direktrutter via huvudoperatörer i Europa, Asien och USA. Vi garanterar leveranstider på mindre än 6 sekunder. Vi förser dig med en infrastruktur med hög prestanda som kan hantera stora antal försändelser, både i omgångar och en och en.

SMS som särskiljande drag inom arbete med flera kanaler.

Kombinera SMS och e-postbaserad kommunikation på ett smidigt och okomplicerat sätt. Välj den kanal som passar var och en av dina användare bäst.

Nöjda Webpower-kunder

Utskick av textmeddelande innebär hög prioritet, och ditt meddelande kommer troligen att bli läst.

Egenskaper för marknadsföring via SMS

SMS-marknadsföring

Människor överväldigas av meddelanden i vardagen. Men om man jämför textmeddelanden med andra markandsföringskanaler blir människor inte lika överösta med dessa. Eftersom att textmeddelanden inte längre tillhör en av de populäraste kommunikationskanalerna är marknadsföringsmöjligheterna för verksamheter enorma, speciellt med tanke på att användning av textmeddelanden ger dig möjligheten att förmedla en känsla av hög prioritet och tillförlitlighet, till skillnad från andra kommunikationssätt.

Ur ett organisatoriskt perspektiv ger textmeddelanden dig möjlighet att lyckas med mer än att bara nå ut och knyta kontakter. När någon lämnar sitt godkännande till att bli kontaktad av dig så har du erhållit deras tillit. Dessutom krävs det inga särskilda utformnings- och HTML-kunskaper för att skapa ett sådant meddelande.

Nyfiken? Boka en testa gratis

Detaljerad lista över egenskaper

  • Enkel personanpassning 
  • Spårning av information på en mycket detaljerad nivå
  • Schemalägg meddelanden eller skicka dem direkt
  • Infrastruktur med hög prestanda 
  • Garanterad leverans inom 6 minuter
  • Om du har en app kan du kontakta användare som har installerat din app med hjälp av push-notiser
  • Integrerat i en enskild programsvit med automatiserad e-post och marknadsföring

Om du nu mot förmodan skulle behöva assistans ställer våra lokala supportteam gärna upp och hjälper dig att använda vår programvara så effektivt som möjligt.

Läs mer om våra tjänster

AON

Webpowers landningssidor är specifikt designade för att uppnå konverteringar. Perfekt! De flexibla tillvalen säkerställer att vi får ut max av verktyget

Dirk van den Broek - Campaign manager AON