Vi lyssnar alltid på kundens specifika behov, hittar lösningar och hjälper dig att använda vår programvara på bästa möjliga sätt.

Våra lokala tjänster

Teknisk konsultation & design

Att ansluta e-post med CRM, CMS och webbanalys är en kraftfull kombination. Vårt SOAP API och REST API gör det enkelt att integrera med CMS och CRM. Vi kan bygga din e-postmall unikt för dig på ett sätt som speglar och förbättrar din branding. 

24/7 support

In our online knowledge base you’ll find tutorials and faq’s that will help you get the most out of the Webpower platform. Our experts provide 24-hour support at our phone and online support centres. This includes on-call support for emergencies that occur out of hours.

Kommunikationsstrategier för flera kanaler

Marketing Automation är en av de billigaste marknadsföringsmetoderna som du kan använda för att kommunicera med din målgrupp. Och vi förstår att det ofta är svårt att hitta tid att genomföra allt du vill med din marknadsföring. Webpowers produktkonsulterna erbjuder den hjälp du behöver för att göra din dröm till verklighet: 360 graders infallsvinkel mot din målgrupp för att uppnå ett optimalt värde. 

Ytterligare tjänster

Webpower hjälper dig och ditt team att utveckla en förståelse för nya marknader. Ett av de många sätten vi gör det här är genom personlig utbildning på plats. 

Vi tar alltid hänsyn till varje kunds unika behov och vi hjälper dig gärna använda vår programvara på de mest effektiva sätten för att uppnå era mål.